lauantai 28. kesäkuuta 2008

Pyykinpesukulttuuria venäläisittäin osa 2

Kuten aikasemmassa kirjoituksessa tuli ilmi, että Ivan oli löytänyt roskiksesta jo monesti sisään ajetun kiinalaisen pesukoneen. Luonnollisesti kyseessä oleva kaukoidän ihme oli jo parhaat päivänsä nähnyt.

Pesukoneesta puuttui kaikki letkut, niin veden ottamiseen ja poistamiseen. Myös sähköjohto oli harmittavan lyhyt. No onneksi hätä keinot keksii ja omatekoinen jatkojohto valmistuu Ivanin käsissä alta aikayksikön. Ei muutakuin johdon pää poikki - jatkojohto siihen - jeesus teippiä ympärille - johto eteisen seinään kiinni - ja voila! Muuten ihan hauska ratkaisu, mutta helpommalla olisi päässyt laittamalla pesukoneen alkuperäinen johto pesukoneen yläpuolella olevaan pistorasiaan...

Takaisin pyykinpesuun, tai pyykinpesuun vaiheittain Ivan tapaan:

1) Avaa pesukoneen luukku ja kaada vettä ämpärillä koneeseen, ei haittaa jos puolet menee lattialle. - Rapatessa roiskuu.

2) Laita likaiset/öljyiset "vaatteet" pesukoneeseen ja käynnistä pesukone. Luukkua ei välttämättä tarvitse sulkea.

3) Pesuohjelman päätyttyä nosta märät vaatteet lattialla yhteen kasaan ja anna niiden hautua siinä yön yli. Jos lattiapinta-ala ei riitä, voit hyödyntää vessanpöntön ja lavuaarin tarjoamaa tilaa.

4) Älä kuivaa lattiaa vaan jätä se lainehtimaan vedestä, kyllähän nyt lattiat aina muutaman sentin vettä kestää, eikä se omatekoinen sähköjohto siellä vedessä ketään haittaa.

5) Sama pyykinpesuvesi koneessa kestää useita käyttökertoja

Havainnollistetaan asiaa vielä muutamilla kuvilla.Seuraavan osan aiheena onkin sitten kosteusmittaukset ja vesivahinkotarkastus.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos edes puoletkaan pitää tässä tekstissä paikkaansa niin onnea ja menestystä jatkolle:D

Ehkä mul ei menekkään niin huonosti kuin luulin;)

Fabio kirjoitti...

Voin kyllä vannoa, että olemme kaikki todellisia henkilöitä ja kaikki mitä me tänne kirjoitamme, on tapahtunut myös oikeassa elämässä :)

Anonyymi kirjoitti...

Joskus olisi hyvä jos pahat unet ja hirviöt eivät olisi totta...

ONHAN tuo tapaus saanut jo häädön?!

Koivuniemen rouva kirjoitti...

Siis voi helvetti oikeasti millainen tyyppi! Ite olisin varmaan pamauttanut vaikka paistinpannulla otsikkoon jo aikaa sitten :D

Ite en ole koskaan solussa asunut, juuri sen takia koska milloinkaan ei voi tietää ketä sinne saa kämppikseksi... olen kuullut jo tarpeeksi kauhutarinoita kaalia keittelevistä kiinalaisispojuista ja muusta vastaavasta...

Tsemppiä vaan jatkoon :D

Anonyymi kirjoitti...

parasta mitä olen lukenut ikinä!!!

koittakaa pärjätä!

Anonyymi kirjoitti...

minä voin ottaa tämän henkilön kotiini milloin tahansa! :D olisi hauska tutustua