maanantai 4. elokuuta 2008

Ääninäytteitä yön pimeydestä

Videokuvaa meiltä ei valitettavasti löydy, mutta n. minuutin mittainen ääninäyte löytyy.

kauko taannoin ikuisti Ivanin älämölön digitaaliseen muotoon. Tämä on sitä meidän kuuluisaa jokapäiväistä ja jokaöistä arkea.

Pahoittelumme äänitteen heikosta laadusta. (Äänitetty kännykällä huoneiston seinän läpi). Jos joku venäjää sen verran ymmärtää niin suomentakaa ihmeessä ja lisätkää kommentteihin. Meitä ainakin kiinnostaisi tietää mitä Ivan tässä selittää.

44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaverihan on selkeästi seinähullu. Kuulostaa aivan samalta kuin meidän skitsofreenisen naapurimme ölinä silloin, kun lääkkeet ovat jääneet ottamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Ei helvetti, itsekseenkö se mölisee? Toivottavasti poika saa nopeasti lääkityksen kuntoon...

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi kun multa on äänijuttu kadonnut koneesta! Osaan venäjää joten voisin ehkä tulkata. Jos pääsen muualla kuuntelemaan niin kerron jos ymmärrän. Mielenkiintoista olisi kyllä kuulla!

Anonyymi kirjoitti...

Ivan huutelee haukkumanimiä (tyyliin kusipäätä ja pahempaa) sitten "mitä he oikein kuvittelevat" ja sitten taas haukkumanimiä. Ei kuulosta todellakaan kovin normaalilta. Toivottavasti ei ollut vihainen teille.

Anonyymi kirjoitti...

ootellaan innolla kuvaa tästä herrasta! Edes takaapäin kuvattuna :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuon voisi lisätä listaan "10 omituisinta äänitystä kautta aikain". Sijalla 8 on venäläistä henkienmanausta. http://listverse.com/bizarre/top-10-incredible-recordings/

Tyyppihän on ihan selvästi jonkin sortin skitsofreenikko. Minä en uskaltaisi asua tuollaisen kanssa päivääkään. Koskaan ei tiedä milloin se pistää koko kämpän palamaan tai lyö puukolla selkään.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa, että enää ei paljoa naurata :/

Anonyymi kirjoitti...

Huh! Snadisti kuumottavaa metelöintiä. Olen edelle kirjoittaneen linjoilla. Itse kulkisin varmaan talossa jotkut luotiliivit päällä ja suunnittelisin jonkun varman pakoreitin talosta.

Tsemppiä!

T. Itsekin solussa asuva

Unknown kirjoitti...

Kutsukaa nyt jo se pappi sinne taloon suorittamaan Ivanille manaus! Jätkä on sekaisin kuin seinäkello ja ilmiselvästi riivaajan vallassa. :D En kyllä yhtään ihmettele jos jonkin sortin legio asuu tuossa tyypissä.

Ei paljon naurata ei. Itsellä ei kyllä hermo kestäisi tuollaista seinänaapuria. Onkos Ivan jo muuten tullut takaisin työkomennukseltaan?

Tubular bellsiä vaan soimaan niin se on sopivaa taustamusaa Ivanin raivonpurkauksille.

Emilia kirjoitti...

Toivottavasti Ivan ei koskaan saa tietää että blogaatte hänestä.

Anonyymi kirjoitti...

Toi oli jo pelottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Se tunnustaa tuossa Olof Palmen murhan ja kertoo olevansa KGB:n vakoojana tutkimassa suomalaisten opiskelijoiden sielunelämää.

No ei vaan, yllä olevien kanssa samaa mieltä. Ei nouse hissi ihan vintille saakka tuolla kaverilla. Muuttakaa oikeasti muualle sieltä - tyyppi on vaarallinen.

Ace kirjoitti...

Jätkät hei.. :D Saa kyllä olla jonkin sortin masokisti, että tollasen kanssa jaksaa elää.
Mietityttää vaan, että teitähän on kolme ja Ivania (jakautuneita persoonia ei lasketa) vain yksi, niin pistäkää ny jestas sentään se ihmin.. tarkoitan peikko (tms) kuriin! Tai kohta kirjoitatte kuinka (esim.) kaukon hautajaisjärjestelyt sujuu..
Mut onnea, sillä sitä te tyypit tarviitte :D

kauko kirjoitti...

"Mietityttää vaan, että teitähän on kolme..."

On totta että meitä on kolme ja Ivania kaikesta huolimatta vain yksi, joten fyysinen ylivoima on meidän puolellamme, mutta mitä sitten? Vaikka olisimme kaikki kokeneita pahoinpitelijöitä, mitä emme muuten ole, niin täytyy muistaa että Ivan ei ole aivan normaali eikä välttämättä suhtaudu asioihin normaalisti. Sakinhivutuksen jälkeen pitäisi vielä uskaltaa nukkuakin oman pahvioven takana.

Kohtuullisia, joskin lyhytaikaisia, tuloksia olemme sen sijaan saaneet aikaan kouluttamalla Ivania pienen lapsen tai lemmikkieläimen tapaan - kertoen tälle säännöistä, asettaen rajoja ja toruen rajojen rikkomisesta. Näin jonkinlainen rauha on säilynyt eikä ole tarvinnut pelätä että Ivan tulee joku yö ovesta läpi kirveen ja puhalluslampun kanssa.

Vastauksena siihen miksi emme muuta/ole muuttaneet pois sanoisin että asetelma on kuitenkin se, että me olemme asuneet kämpässä vuosia ja sitten tulee Ivan ajamaan meitä kodistamme, joka muutoin on kuitenkin sopinut meille erinomaisesti. Tuntuisi väärältä muuttaa itse pois kun se joka rikkoo sääntöjä ja häiriköi on joku muu. Taistelutahtoahan tilanne herättää.

Täytyy vielä noista ääninäytteistä mainita sen verran että ei Ivan meille ikinä kilju. Itsekseen vain kirkuu ja paiskoo tavaroita. Muutaman minuutin päästä kirkumisesta saattaa jo esitellä meille jotain jarrulevyä aurinkoisena myhäillen.

Anonyymi kirjoitti...

Jos te kolme muuta asukkia otatte yhteyttä vuokranantajaan ja kerrotte asuinkumppaninne älämölöstä ja elintavoista, luulisi vuokranantajan hoitavan kaverin uuteen asuntoon. Varsinkin, kun olette asuneet asunnossa jo pidempään.

Krring kirjoitti...

Hehehe, ehdottomasti lisää. Kannattaa kokeilla videokameraa. Älkää ihmeessä paljastako Ivanin kasvoja, ettette syyllisty vahingossakaan rikokseen, mutta äänenlaatu lienee niissä parepi. Tai vaikka MP3-soittimen mikrofonilla nauhoitatte:)

Anonyymi kirjoitti...

Hähä selvästi ei oo blogia seurattu kauemmin, kaveriahan on yritetty saada veks useampaan otteeseen mutta ei tuo taida lähteä kulumallakaan :DD Nerokkaan oloinen kaveri selvästi.

Ace kirjoitti...

Eli siis Ivanilla on henkinen ylivoima..? Ihan vaan ehdotuksena (ei siis varmaan oo mielessä käyny mut), pistäkää ny ihmeessä samalla mitalla takaisin. Henkisellä tasolla siis.
Lukijana toki toivoisin, että annatte asian vaan olla ja jatkatte kärsimistä, koska kertomuksenne Ivanista yllättävät aina. :D
Mutjoo. Älkää pojat lannistuko. Tsemppiä! ;>

Anonyymi kirjoitti...

Hankkikaa ivanille jotku hullun paperit ja pistäkää se hoitoon vaikka väkisin. Luulis että todisteita riittäis niin että sen sais johonki laitokseen.

zal kirjoitti...

tämä kuulostaa jo liian surkuhupaisalta ollakseen totta. elämäni vuokratalossa asuneena voin todeta asukkaita riittävän joka lähtöön. naapureiden osalta on todistettu mm: riehumista vasaran kanssa rappukäytävässä, tulipaloja, perhedraamaa ja poliisejakin niitä selvittelemässä, tappouhkauksia, huumeita, kaikenlaista ilkivaltaa, asumista verkkokellarissa yms.
tuntuu, että olisi jo kestänyt ja kokenut kaiken, mutta ei. teidän solussanne tulisin varmaan hulluksi :D

loistava blogi-idea!

Anonyymi kirjoitti...

My precious!

T. Gollum

Koivuniemen rouva kirjoitti...

Tyyppihän on ihan seinähullu, jos se ITSEKSEEN tollasta meteliä pitää! ::D

Anonyymi kirjoitti...

Taidatte olla myös niitä, jotka ovat yhä Sampon asiakkaita?

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh, lueskelin koko blogin läpi tässä yön tunteina ja nauroin vedet silmissä. Olen juuri muuttamassa solukämppään ja vähän huolettaa minkälainen hyypiö osuu kämppikseks. Kiitos teidän voin huoletta aina todeta, että jollain on vielä omaani hirveämpi asuintoveri. Toisaalta toivon että Ivan muuttaisi pois, toisaalta en, sillä tätä blogia seuraisi mielellään jatkossakin. Jaksamista teille!

Anonyymi kirjoitti...

Joo sanoisin,että alkakaa itekki sekoilemaan, pitämään älämölöä, paskokaa vaik Iivana julman patjalle. Siirtykää asemasodasta salamasotaan. Suomi-paita päälle, puukko vyölle ja väinämöis-hattu päähään ja hyökkäykseen!!

Anonyymi kirjoitti...

Siis HALOO, v*ttu mitä vässyköitä!
KOLME jätkää ei saa yhtä pelleä aisoihin...Tää teidän blogi kertoo paljon suomalaisista! Hanttiin ei uskalleta laittaa, mutta selän takana (tässä tapauksessa blogissa) puhutaan paskaa..Vässyköitä koko kansa!

Terv.

V. Putin

Anonyymi kirjoitti...

Pojat hei!
Olen seurannut blogia alusta asti- ensin vedet silmissä nauraen, sittemmin skeptisemmin- mutta haloo! Tämä ei ole enää hauskaa, eikä teillä ole yhtäkään kunnon syytä pysytellä selvästi sairaan ihmisen kanssa väkipakolla saman katon alla. Taistelutahdot jms. voitte unohtaa ja siirtyä suosiolla vastaavaan asuntoon kolmeen pekkaan. Tätä mahdollisuuttahan teille on tarjottu.

Ivan, joka selvästi on raskaan psykiatrian tarpeessa, tulee toimittaa hoitoon, kuten meillä Suomessa on tapana tehdä näissä tilanteissa. Jollei tämä ollut sairasta pilaa, äsken kuulemani oli muutaman eri "persoonallisuuden" vuoropuhelua. Kaveri on vähintään suureksi vaaraksi itselleen, enkä soisi lukevani myöhempiä vaiheita lehdestä.

Järki käteen nyt! Vaikutatte varsin symppiksiltä ja järkeviltä ottaaksenne aivon käteen niin sanoakseni.

Anonyymi kirjoitti...

ja pollyllä on aika ruusuinen kuva suomen psykiatrisesta hoidosta..

mä ymmärrän tyyppejä oikein hyvin, kuka kotoaan haluaa muuttaa yhden sekopään takia. päänvaivaa vaan ei vaaraa. ja onhan tää nyt ihan hulvatonta luettavaa..

kivinen

Anonyymi kirjoitti...

Mainittakoon sen verran, että ketään ei voi "passittaa" psykiatriseen hoitoon. Pakkohoitoon ihmisiä ei saa ennen kuin he ovat todistettavasti vaaraksi ympäristölleen tai itselleen eikä aina silloinkaan, jos asia on lääkityksellä hoidettavissa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin hauskaa kuin tätä onkin ollut lukea, en ymmärrä miten joku viitsii asua lian ja p*skan keskellä kun on mahdollisuus muuttaa pois ihan inhimillisiin oloihin ja jättää sekopää kämppis taakseen.

Anonyymi kirjoitti...

Hupaisaa luettavaa todellakin..
Ääninäytteen suomennoksesta päätellen Ivan pelaa selvästikin jotakin nettipeliä tai keskustelee toisen venäläisen kanssa internetissä mikrofonilla. Tai mahdollisesti tekee molempia yhtäaikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaat kohtalontoverit.

Myötätuntoni on puolellanne. Ivanin muu perhe asuu naapurissani.

Anonyymi kirjoitti...

Varmaankin joku Venäjän KGB tai Suomen SUPO tai Diplomaatti tiedustelu vainoaa jonkun henk kohtaisen vainoharhaisen hullunmylly simulaation kautta Ivanaa, kun se tuollaista meteliä pitää. Psykoottisia, paranoia skitsofrenia ja somaattisia oireita on jokatapauksessa paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Sain äänen takaisin koneeseen! Kuuntelin ton ja komppaan Pollya: selvästi eri persoonallisuuksien välistä keskustelua, joukossahan oli äänenmuuntamistakin. Mua alkoi pelottaa. Tosi aavemaista! Ellei sitten kyseessä ole jonkun mainitsema nettipeli tai puh.keskustelu? Mitään en tosin selvää saanut sanoista, harmi!

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä joo tyypillä vähän pää sekaisin. Jo pelkästään se kuinka sotkussa Ivan elää kertoo paljon. Monta kertaa ihmisen ympäristö kuvastaa pään sisustaa. Monet ovat varoitelleet Ivania vaaralliseksi, mutta minä olen sen suhteen vähän skeptinen. Jos hän olisi vaarallinen, hän olisi ollut sitä jo kauan sitten (esim. skitsofrenia ei ole yhtä kuin vaarallinen). Raivostuttava varmaankin, mutta tuskin hengenvaarallinen.

Ja joku tuossa jo mainitsikin, mutta vahvistan asiaa: Suomessa suurin piirtein ketään yli 18 v. ei saa pakkohoitoon. Hoidettavan pitää itse haluta apua. Niin hyvässä kuin pahassa. Pakkohoitoon voidaan laittaa vasta sitten kun jotain todella ikävää on jo tapahtunut. Ja siinä vaiheessa mennään suurin piirtein jo vankilaan.

Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Tuota tuota... Toivottavasti kyse on tosiaan jostain pelistä, koska kaveri muun muuassa sanoo, että "he ovat vittu ihan seonneet" ja "nyt minä olen tappamassa ne kaikki". Sen verran tuosta itse sain selvää, valtaosa puheesta on vain kiroilua.

Että onnea vaan matkaan ja olkaahan varovaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on hieman samankaltaisia kokemuksia kämppiksestä itänaapurin puolelta, tosin kyseessä oli naaraspuolinen yksilö ja tapahtumat sijoittuvat vaihtovuoteen ruotsissa. Pyykinpesu- ja kuivaus menetelmät olivat täsmälleen samat mutta ateria koostui punajuurista, lantusta yms. + tietysti muiden itselleen ostamista herkuista... Hammastahna loppui mystisesti itsekseen kuten myös shampooni... Ainoa ratkaisu oli ilmoittaa vuokranantajalle asiata ja vastauksena oli seuraava: Venäläiset opiskelijat eivät maksa vuokraa vaan asuvat valtiomme tukemana ilmaiseksi eikä häätö ole vaihtoehto. Onneksi kuitenkin pyyntöön toisesta asunnosta vastattiin myöntävästi ja tämä helvetti saatiin päätökseen... Voimia teille!!!

Jinchu kirjoitti...

Näissä kommenteissa on paljon niitä jotka eivät ymmärrä motiivejanne.

Luulen että minä toimisin tilanteessanne kutakuinkin samalla tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

No siis ei toi kauheen järkevältä tyypiltä kuulostanu tai siis.. heh.. minä kun itse olen puoliksi venäläinen niin oikein alko hävettää!!! Jos se itsekseen tommosta tuolla huutelee niin suosittelen lämpimästi soittamaan johonkin mielensairaalaan ja ilmoittamaan heille että eräs mielenhäiriö tyyppi asustelee itsekseen ilman lääkkeitä :D:D:D

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista.
Aika hullu jätkä siellä kyllä asuu, pelottavaa.

Mutta toisaalta nauran itsekseni huoneessani kun luen blogianne.

Ja olen muuttamassa soluasuntoon, että mukavahan näitä tekstejä on lukea ennen muuttoa 8D

Toisaalta pelkään että naapuriksi osuu ton tyyppinen, mutta on aika todennäköistä, että ei. Joten uudessa asunnossa voi aina miettiä että onneksi ei oo tommosta... :D

//Ja toi tyyppi justiinsa kiroaa, ja sanoo jotai "EI NÄIN" jne. muuta outoo mitä muutkin ovat täällä suomennelleet.

Mutta mahtava blogi! (Olen lukenut sitä nyt päivän, ja melkein kaikki merkinnät luettu! :D

Anonyymi kirjoitti...

"..она просто сука блядь.. убью.." Tätä se kuului hokevan. Tarkoittaa vapaasti käännettynä "Hän on vain vitun narttu.. tapan.."

Anonyymi kirjoitti...

Huonon laadun takia erotin vaan muutamia sanoja. Joka kohdassa esintyy paljon kiroilua ja uhkauksia tappaa. Todennäköisesti hän etsii jotain taikka joku ei toimi oikein.

Anonyymi kirjoitti...

tähän saakka lukiessani, en usko että tyyppi on sekasin (itellänikin venäläisjuuret), mutta Ivanin käyttäytyminen menee kyllä kaikkien rajojen yli, ja oikeastaan tulee todellisia epäilyksiä tarinanne totuudenmukaisuudesta. Mutta, muistelkaamme kaikki, että jos kaikki kirjoittamanne onkin totta, niin eivät kaikki itärajalta tulleet ole tälläisia (ja jos tämä on vain teidän keksimäänne, meidän pahaonniset marttyyreimme, niin olette surkeimpia ihmisiä mitä olen koskaan blogeissa lueskellut). Ja mitä äännitteeseen kuuluu, niin ootte varmaan kaikki, joskus menettäneet hermonne tietokoneelle (tai ainaskin siltä se kuulosti: tietokoneen hitaus/peli, yms). Ja kyllä, venäläiset on tempperamenttisia ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Ja kyllä, venäläiset on tempperamenttisia ;)"

Kun yksi venäläinen paskoo solun, se on tragedia.
Kun miljoona venäläistä paskoo Ukrainan, se on tilasto.
;)